Már 2260 szócikk közül válogathatsz.

A Patikapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gyógyszerészeti- és orvosi tudástár. Legyél Te is a Patikapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus. A NeoFM Csalamádé műsorának állandó tagja.Dr. Almási Kitti - klinikai szakpszichológus

  • 1998-ban végzett az ELTE pszichológia szakán, majd a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának ösztöndíjas hallgatója volt.
  • 2000 óta az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben (Lipótmező) dolgozott, a III.-as Pszichiátriai Ambulancián. Az intézet bezárása óta magánpraxist folytat.
  • 2003-ban Ph.D. fokozatot szerzett.
  • 2004-ben tette le klinikusi szakvizsgáját.


Kezdetben főként drogproblémákkal jelentkezőkkel foglalkozott, majd inkább a szexuális bántalmazást illetve zaklatást elszenvedett nők és férfiak terápiája töltötte ki ideje nagy részét. A Lipótmezőn ismerkedett meg közelebbről a hangulat- és szorongásos zavarok terápiájával, jelenleg ez tartozik fő terápiás területei közé. Emellett a család és párterápiás módszert alkalmazza a legszívesebben, mely többek között a házassági, párkapcsolati problémák, kommunikációs zavarok, evészavarok esetében elengedhetetlen. Az óvodába kerülő gyermekek zavarait is orvosolja. 
 

HirdetésMédiapédia Netpédia Biciklopédia Jógapédia Szépségpédia Mammutmail Webfazék
marketing és média tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár szépség, divat, smink

nagy fájlok küldése

online receptek

A Patikapédián olvasható cikkek orvos moderátor jóváhagyása után jelennek meg,
de nem helyettesítik az orvosával, gyógyszerészével történő személyes konzultációt!