Már 2260 szócikk közül válogathatsz.

A Patikapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gyógyszerészeti- és orvosi tudástár. Legyél Te is a Patikapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A kamasz fiúk közül sokakat aggaszt, hogy az egyik heréjük lejjebb lóg, mint a másik. Általában nem utal rendellenességre, ha pár centiméter különbség van a herék megereszkedésében. Valójában a legtöbb férfinak az egyik heréje kissé lentebb ereszkedik, mint a másik ( általában a bal here).

 

A herék magasan vagy alacsonyan lógnak, mivel a herezacskó, amiben elhelyezkednek hőmérséklettől függően alakot és méretet vált. A herezacskó változik, mivel a herék feladata a – szaporodáshoz szükséges - spermák termelése, ami csak akkor történik meg, ha a herezacskók hőmérséklete alacsonyabb, mint az átlagos testhőmérséklet (ami azért van, mert a herék a hasüregen kívül helyezkednek el).

 

Hidegben a herezacskók a heréket szorosan a testedhez húzzák, hogy melegen tartsa őket. Melegben, a herezacskó lóg, és a herék himbálóznak.

 

Forrás


A szócikkhez társított címkék:
here
HirdetésMédiapédia Netpédia Biciklopédia Jógapédia Szépségpédia Mammutmail Webfazék
marketing és média tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár szépség, divat, smink

nagy fájlok küldése

online receptek

A Patikapédián olvasható cikkek orvos moderátor jóváhagyása után jelennek meg,
de nem helyettesítik az orvosával, gyógyszerészével történő személyes konzultációt!